Παρασκευή, 26 Απρ.
19oC Αθήνα

Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να μην κάνουμε άλλα δώρα»

Μίτσελ στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Να μην κάνουμε άλλα δώρα»

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την ήττα με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και στρέφει την προσοχή του στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Μίτσελ ξεκίνησε την προσπάθεια ανύψωσης του ηθικού των παικτών του Ολυμπιακού, με τον Ισπανό τεχνικό να μιλάει στους ποδοσφαιριστές του στο Ρέντη και να εξηγεί ότι είναι στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση.

“Πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε δώρα στους αντιπάλους, πρέπει να αντιδράσουμε και να αντιστρέψουμε την κατάσταση”, ήταν η ατάκα του Μίτσελ στους παίκτες.

“Κάνουμε ευκαιρίες αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και μην κάνουμε άλλα λάθη στην άμυνα. Ψηλά το κεφάλι, πρέπει να αντιδράσουμε και να επιστρέψουμε στις νίκες, να δείξουμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός”, πρόσθεσε ο Ισπανός τεχνικός.

“Μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση, μόνο εμείς μπορούμε να βρούμε τις λύσεις. Περνάμε μία δύσκολη φάση, συμβαίνουν αυτά στις ομάδες αλλά από εμάς εξαρτάται να μπορέσουμε να ανατρέψουμε την κατάσταση”, υπογράμμισε ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις