Αθλητικά

Μοδέστο: Θα αποφασίσω σε δέκα μέρες…

Ο Φρανσουά Μοδέστο ξεκαθάρισε πως δεν έχει συμφωνήσει με την Μπαστιά, ενώ τόνισε πως τις αποφάσεις τους για το ποδοσφαιρικό του μέλλον θα τις πάρει μετά το ταξίδι του στην Ελλάδα και την επικοινωνία του με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής των “ερυθρόλευκων” μίλησε στο Eurosport και διέψευσε τα δημοσιεύματα στη Γαλλία περί σίγουρης επιστροφής του στην Μπαστιά.

“Βρίσκομαι για διακοπές πέντε ημερών στην Κορσική. Είμαι έκπληκτος απ’ όσα μεταδίδουν τηλεοράσεις και ραδιόφωνα ότι θα ανακοινωθεί την Κυριακή συμφωνία μου με την Μπαστιά” υποστήριξε ο 35χρονος Κορσικανός και πρόσθεσε: “Αυτό είναι λάθος. Θα είμαι στο γήπεδο γιατί έχω προσκληθεί ως παλιός παίκτης της ομάδας για να δω το παιχνίδι της Μπαστιά και τους φίλους που έχω στην ομάδα.

Σε λίγες μέρες θα γυρίσω στην Ελλάδα και θα μιλήσω με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού ώστε να δω τι θα γίνει με το μέλλον της καριέρας μου. Θα πάρω τις αποφάσεις μου σε δέκα μέρες”.

Διαβάστε ακόμα…

Καραπαπάς: Ξέρουμε τι ψάχνουμε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα