Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Μουντιάλ 2022: Η ξέφρενη νύχτα Άγγλων οπαδών με γιο σεΐχη και λιοντάρια

Μουντιάλ 2022: Η ξέφρενη νύχτα Άγγλων οπαδών με γιο σεΐχη και λιοντάρια

Μουντιάλ 2022 χωρίς μπύρα και οι Άγγλοι οπαδοί έχουν “τρελαθεί”. Δύο φίλοι των “τριών λιονταριών” κατάφεραν να βρουν λύση στο πρόβλημα τους με έναν απίθανο τρόπο.

Δύο Άγγλοι οπαδοί υποστηρίζουν πως όχι μόνο κατάφεραν να βρουν μπύρα, αλλά πέρασαν και μία “τρελή” νύχτα στη βίλα γιου σεΐχη, ξεφαντώνοντας παρέα με λιοντάρια (!), λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2022.

Ο Άγγλος οπαδός, Άλεξ Σάλιβαν, δήλωσε στην κάμερα ότι πέρασε το σαββατόβραδο παρέα με δύο Καταριανούς και κατέληξε να παρτάρει με γιο σεΐχη.

«Ψάχναμε για μπίρες και μας είπαν ‘θα το λύσουμε αυτό’. Ανεβήκαμε στην καρότσα ενός τζιπ και φτάσαμε σε ένα μεγάλο παλάτι. Μας έδειξαν μαϊμούδες, εξωτικά πτηνά… ήταν τρέλα! Συναντήσαμε έναν γιο σεΐχη, μας πήγε στο παλάτι του και μας ξενάγησε. Είχε λιοντάρια και τα πάντα! Μας έκαναν να νιώσουμε τόσο άνετα. Καλύτερα δεν γινόταν!», τόνισε ο Άγγλος φίλαθλος της Έβερτον.

Όπως είναι φυσικό, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αμφισβήτησαν τον Άγγλο οπαδό, αδυνατώντας να πιστέψουν όσα ισχυρίστηκε στην κάμερα.

Ο ίδιος, πάντως, είχε έτοιμη απάντηση στους επικριτές του! Δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες και βίντεο από την απίθανη βραδιά που έζησε με άφθονο ποτό και άγρια ζώα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις