Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκαν τα clasico της νέας σεζόν

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Ορίστηκαν τα clasico της νέας σεζόν
Reuters

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει με την πρώτη αγωνιστική «απλωμένη» σε τρεις ημέρες, στις 13, 14 και 15 Αυγούστου. Φυσικά, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στις “μάχες” της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα,.

Στις 24 Οκτωβρίου στο Καμπ Νου (10η αγωνιστική) και στις 20 Μαρτίου 2022 στο στη Μαδρίτη (29η αγωνιστική), θα διεξαχθούν τα Clasico στη La Liga ανάμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, όπως προέκυψε από την σημερινή (30.06.2021) κλήρωση.

Αυτή τη σεζόν το Clásico θα επιστρέψει στο «Μπερναμπέου», μετά το Αλφρέδο Ντι Στέφανο, που το φιλοξένησε στη σεζόν 2020/2021. Στην πραγματικότητα, το τελευταίο παιχνίδι που παίχτηκε στην φυσική έδρα της Ρεάλ πριν από το «λουκέτο» λόγω της πανδημίας ήταν ο αγώνας εναντίον της Μπαρτσελόνα.

Όπως είναι γνωστό, τη σεζόν 2021-22 θα υπάρξουν αγώνες τις Παρασκευές και τις Δευτέρες, εκτός από τα σαββατοκύριακα, αφού δικαστήριο δικαίωσε τη La Liga στη διαμάχη της με την ομοσπονδία (RFEF), σχετικά με τις ποδοσφαιρικές ημερομηνίες.

H προσεχής σεζόν, 2021/2022, θα έχει πέντε εμβόλιμες αγωνιστικές, μέσα στην εβδομάδα: 22 Σεπτεμβρίου, 27 Οκτωβρίου, 19 Ιανουαρίου, 20 Απριλίου και τέλος 11 Μαΐου.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας:

Αλαβές – Ρεάλ Μαδρίτης

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ

Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μαγιόρκα – Μπέτις

Κάντιθ – Λεβάντε

Οσασούνα – Εσπανιόλ

Σεβίλλη – Ράγιο Βαγεκάνο

Βαλένθια – Χετάφε

Βιγιαρεάλ – Γρανάδα

Έλτσε – Αθλέτικ Μπιλμπάο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις