Αθλητικά

Μπέρδεμα και με τη Βέροια μετά τις αποφάσεις του Αρη

Το... μπέρδεμα δεν προέκυψε μόνο στον Αρη μέχρι την απόφαση του Ερασιτέχνη να αναθέσει τα ηνία της "κιτρινόμαυρης" ομάδας στον Θοδωρή Καρυπίδη.

Πλέον δεν είναι ξεκάθαρο τι θα προκύψει και στη διοίκηση και την ιδιοκτησία της Βέροιας… Ο μεγαλομέτοχος της «βασίλισσας του Βορρά» παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας, πριν από την απόφαση του Ερασιτέχνη και δεν ανέφερε σε κάποιον κάτι σχετικό με την παραμονή στη διοίκηση της ΠΑΕ.

Ωστόσο, μετά τα τελευταία γεγονότα ο κ. Καρυπίδης θα αναγκαστεί να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο της Βέροιας και φαίνεται ότι επιθυμούν να το πάρουν επενδυτές από τη Σανγκάη.

Το θέμα αυτό ενόχλησε και τους οπαδούς της Βέροιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα