Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Σεβαστείτε την επιθυμία της οικογένειας του Μπιανκί”

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Μία μέρα μετά το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί, η ομάδα του, Marussia, τοποθετήθηκε για την περιορισμένη πληροφόρηση που υπάρχει για την υγεία του Γάλλου πιλότου και ζητά υπομονή και κατανόηση

Στην ανακοίνωση της, η Marussia ανφέρει ότι η ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του Μπιανκί θα γίνεται με γνώμονα τις επιθυμίες της οικογένειάς του.

“Μετά το ατύχημα του Ζιλ Μπιανκί στο χθεσινό Grand Prix της Ιαπωνίας στην πίστα της Σουζούκα, η Marussia θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την τεράστια συμπαράσταση που εκφράζει απέναντι στον πιλότο και την ομάδα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Σχετικά με την πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας του Ζιλ, θα σεβαστούμε την επιθυμία της οικογένειάς του. Μαζί με την υγεία του αποτελούν τις προτεραιότητές μας. Για το λόγο αυτό θα παρακαλούσαμε για την υπομονή και την κατανόησή σας σχετικά με νεότερα για την κατάστασή του. Αυτά θα υπάρξουν σε συνεννόηση με το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, όταν κρίνουν εκείνοι πως είναι η κατάλληλη στιγμή.

Εκπρόσωποι της Marussia και της Ferrari θα παραμείνουν στο νοσοκομείο, στο πλευρό του Ζιλ και της οικογένειάς του”, αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμα…

Formula1: Συνεχίζεται η αγωνία για Μπιανκί

F1: Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ο Andrea De Cesaris

Formula1: Στην εντατική ο Μπιανκί! Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

Formula: Σοβαρά τραύματα στο κεφάλι έχει ο Μπιανκί! Κρίσιμη η κατάσταση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιογράφοι και… αστυνομία στο σπίτι του Σουμάχερ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε