Αθλητικά

Μπόκα Τζούνιορς: Πρωτόγνωρες τιμωρίες για τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές της

Τιμωρίες σοκ για τρεις ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς, οι οποίοι και συμμετείχαν σε επεισόδια με οπαδούς της Ατλέτικο Μινέιρο, μετά το παιχνίδι των δύο ομάδων τον περασμένο Ιούνιο.

Οι κάμερες είχαν καταγράψει απίστευτες εικόνες από τα αποδυτήρια και η CONMEBOL δεν μπορούσε παρά να επιβάλει “σκληρές” ποινές στους ποδοσφαιριστές.

Ο Κριστιάν Παβόν και ο Σεμπάστιαν Βίλα τιμωρήθηκαν με ποινή έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 25.900 ευρώ ο καθένας, ενώ ο Μάρκος Ρόχο τιμωρήθηκε με πέντε αγωνιστικές και θα πληρώσει 21.600 ευρώ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα