Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μπούργος για το Άρης – Ολυμπιακός: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Μπούργος για το Άρης – Ολυμπιακός: «Χρειαζόμαστε τη νίκη»

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή (8/5) για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague και θέλει τη νίκη, προκειμένου να κάνει ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα που χαρίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα σεζόν.

Ο Χερμάν Μπούργος σχολίασε τη μάχη που δίνει ο Άρης στα πλέι οφ αλλά και την απουσία του Καμαρά από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για το πόσο ο τωρινός Άρης απέχει από αυτόν που έχει στο μυαλό του: «Εμείς θέλουμε να δουλέψουμε με αυτό που έχουμε, δεν είπαμε ότι θέλουμε να φτιάξουμε ακόμα τον νέο Άρη, αυτό θα γίνει στο μέλλον. Αυτή τι στιγμή έχουμε στο μυαλό μας μόνο αυτούς τους τελικούς που έχουμε μπροστά μας».

Για το αν τα σκαμπανεβάσματα του Άρη είναι θέμα ανταγωνισμού ή κόπωσης: «Όχι, πιστεύω ότι επειδή βρισκόμαστε στο τέλος σεζόν και επειδή είναι play-off, όλα τα ματς είναι είναι τελικοί, σε αυτά τα παιχνίδια συμβαίνουν τα σκαμπανεβάσματα, υπάρχουν τα καλά αποτελέσματα αλλά υπάρχουν και τα αρνητικά».

Για τα εναπομείναντα παιχνίδια: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι, τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό οπότε κοιτάμε μόνο αυτό και τίποτε άλλο».

Για το τέταρτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Χρειαζόμαστε την νίκη και αυτό θα ψάξουμε να βρούμε».

Για την ειδική διαχείριση παιχνιδιών σε διάστημα λίγων ημερών: «Εμείς θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή, θα δώσουμε την ίδια ένταση σε κάθε παιχνίδι γιατί θέλουμε να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε».

Για την αντικατάσταση του Καμαρά: «Θα το δείτε την Κυριακή αυτό».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις