Αθλητικά

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο ΠΑΟΚ στο Αλκαζάρ

Η Λάρισα υποδέχεται τον “δικέφαλο του βορρά” με τους γηπεδούχους να θέλουν τους βαθμούς για την παραμονή και τους φιλοξενούμενους για να ξεπεράσουν τις ήττες από Άρη και ΑΕΚ.

Ο Φερνάντο Σάντος δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο Πάμπλο Γκάρσια, τον τραυματία Κριστιάνο και τον ανέτοιμο Φιλομένο.

 
Οι Θεσσαλονικείς ολοκλήρωσαν το Σάββατο την προετοιμασία τους, με προπόνηση που διεξήχθη στην Τούμπα. Στο πέρας αυτής, ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελούν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Εντίνιο, Ίβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σορλέν, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.
 
Από την άλλη ο Γιάννης Παπακώστας θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπλάζεκ  που ήταν αμφίβολος όμως δεν θα έχει στην διάθεση του τους τραυματίες Αμπουχατζίρα, Βλασόπουλου και Ιγκλέσιας, όπως και τον τιμωρημένο Τουάμα.

Η αποστολή της ΑΕΛ: Σέρεμετ, Βιέρα, Μπουκουβάλας, Βενετίδης, Νταμπίζας, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Βελάσκο, Μελίσσης, Κατσιαρός, Κυριακίδης, Φλάβιο, Ρομέου, Ραντοσάβλιεβιτς, Μετίν, Ζέσους, Κουζάν, Σίμιτς, Πούρι, Σκάτσελ, Μπλάζεκ.

 

Ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του τη νίκη που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα τους εξασφαλίσει την παραμονή στην Σούπερ Λιγκ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα