Σάββατο, 27 Απρ.
22oC Αθήνα

Ναβρατίλοβα: Ανησυχώ! Δεν πιστεύω ότι έπαθε ίωση η Σερένα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ REUTERS

Αν μιλούσε ελληνικά η θρυλική τενίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα και σχολιάστρια του BBC, θα έλεγε ότι τα περί ίωσης της Σερένα Γουίλιαμς που την ανάγκασε να εγκαταλείψει το γήπεδο “τ’ ακούει βερεσέ”.

Η εννέα φορές κάτοχος του Wimbledon είπε: “Νομίζω ότι ο ιός ήοτι λένε τέλος πάντων ότι έπαθε, δεν υπάρχει. Δεν ξέρω τι είναι αλλά ελπίζω η Σερένα να είναι καλά. Απορώ πως έφυγε περπατώντας από το γήπεδο.”

Το βίντεο με την Γουίλιαμς να παραπαίει στο γήπεδο στο διπλό που θα έπαιζε με την αδερφή της κάνει τον γύρο του κόσμου. Η πιο δυνατή τενίστρια του κόσμου δεν μπορούσε ούτε να σηκώσει το μπαλάκι από το έδαφος!

“Το πιο ανεξήγητο είναι”, λέει η Ναβρατίλοβα. “ότι ενω δεν ήταν σε κατάσταση να παίξει οι άνθρωποι γύρω της δεν έκαναν τίποτα να την αποτρέψουν. Δεν έπρεπε να έχει μπει εξ’ αρχής στο γήπεδο”.

Εμφανώς εκνευρισμένη η Ναβρατίλοβα συνέχισε: “Δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο και ελπίζω να μην ξαναδω. Όλοι ήρθαν σε πολύ δύσκολη θέση. Δεν είναι σωστό. Δεν έχει λογική. Ο προπονητής της είπε ότι δεν την είχε δει για δυο ημέρες. Δεν ήξερε τίποτα. Είναι δυνατόν να είσαι προπονητής και να μην ξέρεις που είναι ο αθλητής σου; “

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκάρει η Σερένα! Αποχώρησε απ΄το Γουίμπλεντον (PHOTO+VIDEO)

Εκτός του Wimbledon η Σερένα Γουίλιαμς! (VIDEO)

Η Serena Williams έπεσε στην αγκαλιά θεατή! VIDEO

Τι φόρεσες Σερένα κορίτσι μου στο γάμο; – ΦΩΤΟ

Ρολάν Γκαρός: Αποκλεισμός “σοκ” για την Σερένα Γουίλιαμς

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε