Πέμπτη, 9 Μαΐ
19oC Αθήνα

Νέα απώλεια βαθμών για Ρεάλ Μαδρίτης – Της έκανε “ζημιά” η Βιγιαρεάλ (video)

Νέα απώλεια βαθμών για Ρεάλ Μαδρίτης – Της έκανε “ζημιά” η Βιγιαρεάλ (video)
Reuters

Η Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες στην έδρα της Βιγιαρεάλ και για δεύτερη σερί αγωνιστική δεν μπόρεσε να φτάσει στο “τρίποντο” (1-1).

Έχασε και πάλι… έδαφος στην προσπάθεια της να φτάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να περάσει νικηφόρα από την έδρα της Βιγιαρεάλ, μένοντας στο 1-1, μια αγωνιστική μετά την ήττα της στο “Σαν Μαμές”.

Με τους Μπενζεμα και Γιοβιτς να είναι εκτός αποστολής, ο Μαριανο εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε. Ο νεαρός επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την μπαλιά του Καγιεχόν (επέστρεψε στην αρχική 11άδα μετά από καιρό) και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’.

Πέρα από την κεφαλιά ου Παρέχο στο 15’, η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως στο πρώτο μέρος. Στο 57’ όμως ο Τρινγκέρος έχασε μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, πλασάροντας άουτ σε τετ-α-τετ.

Η Βιγιαρεάλ έγινε πιο πιεστική, αλλά στο 70’ ο Παρέχο δεν μπόρεσε να δώσει στην μπάλα πορεία προς τα δίχτυα, πλασάροντας λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 75’ όμως ο Τσουκουέζε δέχθηκε την κάθετη του Εστουπινιάν (και οι δυο, αλλαγές του Έμερι) ο Κουρτουά τον ανέτρεψε μέσα στη μεγάλη περιοχή και ο Ζερτάρ Μορένο ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα για το 1-1.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο δανεικός από τη Ρεάλ στη Βιγιαρεάλ, Κούμπο, βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Κουρτουά από πλάγια θέση, πλάσαρε, αλλά η μπάλα βρήκε στον Νάτσο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις