Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Νέα διοίκηση στον Άρη με πρόεδρο τον Ψηφίδη

Νέα διοίκηση στον Άρη με πρόεδρο τον Ψηφίδη

Το Πρωτοδικείο της Θεσσαλονίκης έκανε δεκτή την αίτηση για ορισμό προσωρινής διοίκησης, που κατέθεσε ο Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος:

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με σημερινή προσωρινή διαταγή του έκανε δεκτή την υπ’ αριθμ. 35617/12-12-2012 αίτηση διορισμού προσωρινής διοίκησης των μετόχων της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και του ΑΣ ΑΡΗΣ (οι οποίοι αθροιστικά κατέχουν άνω του 60 % του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ).

Κριτήρια για την επιλογή των μελών της νέας Διοίκησης αποτέλεσαν οι ικανότητες και η προσωπικότητά των νέων μελών, καθώς και η εκπεφρασμένη βούληση του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. για μη συμμετοχή μελών που έχουν θητεύσει σε οποιαδήποτε θέση Διοικητικού Συμβουλίου κατά την οικονομικά ελεγχόμενη, από εταιρία Ορκωτών Λογιστών και κατ’εντολή της Γ.Σ. της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, περίοδο 2004-2012.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτελείται από τους κ.κ.:

Ιωάννη Ψηφίδη, ως Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο
Άγγελο Σπυρίδων, μέλος
Αναστάσιο Αβάνογλου, μέλος
Ευστάθιο Τσομίδη, μέλος
Λάζαρο Παπαδόπουλο, μέλος
Ευάγγελο Αγγελούση, μέλος
Κωνσταντίνο Τικπασάνογλου, μέλος (εκπρόσωπος του ΑΣ ΑΡΗΣ)

Η Κοινωνία Μελών ΑΡΗ και ο ΑΣ ΑΡΗΣ εύχονται στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ ΑΡΗΣ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει. Προαπαιτούμενο επιτυχίας της νέας Διοίκησης είναι να αγκαλιαστεί και να στηριχθεί από τον καθένα μας.

Από την πλευρά του το Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. ενημερώνει πως θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου εντός των επομένων ημερών, στην οποία θα αναφερθεί με κάθε λεπτομέρεια στις τελευταίες εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε