Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Νέα ρύθμιση χρεών και…συντηρητικό πλάνο οι σκέψεις του Ντέμη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ αναμένεται να ξαναμπεί στα κοινά της ομάδας, αλλά πρώτα κοιτάζει να διορθώσει τα λάθη που έχουν γίνει, προκειμένου να ξαναγίνει βιώσιμη η ΠΑΕ. Ο διακανονισμός των δόσεων για τα χρέη στο Δημόσιο και η μείωση του μηνιαίου κόστους λειτουργίας της ομάδας.

Όπως όλα δείχνουν -μετά και το ταξίδι στη Νέα Υόρκη- πως ο Ντέμης Νικολαΐδης θα είναι αυτός που ρυθμίσει τις εξελίξεις για την επόμενη μέρα της ΑΕΚ

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης αναμένεται να διαχειριστεί τις τύχες της ομάδας με ένα συντηρητικό πλάνο, που προβλέπει τη συντήρηση της ομάδας με δικούς της πόρους και δίχως την… ανάγκη ενός ή περισσοτέρων χρηματοδοτών.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει (μετά τις εθνικές εκλογές ) να διακανονίσει τις οφειλές της ΠΑΕ προς το κράτος, αφού με τους υπάρχοντες διακανονισμούς και τα ελάχιστα έσοδα που έχει η ΠΑΕ, είναι αδύνατο να τηρηθούν οι υποσχέσεις που έχουν γίνει.

Οι “κιτρινόμαυροι” οφείλουν 1,25 εκατ. ευρώ από το Σεπτέμβριο για το άρθρο 44 (ο Ντέμης Νικολαΐδης θα αναλάβει να τακτοποιήσει το χρέος αυτό) κι άλλες τέσσερις ισόποσες δόσεις ανά έτος για να ξεφορτωθούν οριστικά τη ρύθμιση που πριν οκτώ χρόνια είχε αποδειχτεί σωτήρια για την επιβίωση της ομάδας. Παράλληλα η ΑΕΚ οφείλει να καταβάλει άλλες 550.000 ευρώ το μήνα προς το Δημόσιο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε