Αθλητικά

Νίκος Γκάλης: «Ο Άρης Betsson είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα, συγκινούμαι όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο»

Ικανοποιημένος από τις εξελίξεις στους Θεσσαλονικείς ο Θρύλος του ελληνικού μπάσκετ

Ο Νίκος Γκάλης σε δηλώσεις του στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3 μετά την άνετη νίκη του Άρη Betsson επί τους Τάουερς Αμβούργου με 98-76 για την 2η αγωνιστική του Eurocup είπε ότι του θύμισε κάτι από τα παλιά η είκονα του Αλεξάνδρειου στην αναμέτρηση.

Ο Άρης Betsson βρίσκεται σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς μετά την εξαγορά της ΚΑΕ από τον Ρίτσαρντ Σιάο και ο Νίκος Γκάλης δήλωσε ότι ο Κινέζος επιχειρηματίας δείχνει το σεβασμό που αρμόζει στο σύλλογο.

 

«Ο Άρης Betsson είναι κάτι παραπάνω από μία ομάδα» ανέφερε ο Νίκος Γκάλης, δείχνοντας πόσο πολύ πονάει και έχει ταυτιστεί με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης, στον οποίο πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκάλη

«Συγκινούμαι όταν βλέπω το γήπεδο γεμάτο, θυμάμαι τις παλιές στιγμές. Έχει κάτι από τα παλιά. Καλή επιτυχία στον νέο ιδιοκτήτη Καλωσορίζουμε τον Σιάο στην Αρειανή οικογένεια. Θέλω να πιστεύω ότι η ομάδα θα βρει το δρόμο της σιγά-σιγά και να φτιάξουμε μια ωραία ομάδα για τον κόσμο μας, που είναι δίπλα και στις καλές και στις κακές στιγμές.Ο Σιάο δείχνει σεβασμό στην ιστορία του Άρη. Ό,τι χρειάζεται από εμένα είμαι εδώ».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων – Τον αποθέωσε ο Κελαϊφί
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (8/10) στη Ρώμη η γενική συνέλευση της ECA (European club Association), με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να δίνει το παρών
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων – Τον αποθέωσε ο Κελαϊφί