Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Νίκος Παππάς: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ – Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Νίκος Παππάς: «Το τελευταίο μου παιχνίδι ως παίκτης του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ – Θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»

Ο Νίκος Παππάς του Παναθηναϊκού ανέφερε στην ιστοσελίδα της ομάδας, πως το game 4 απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, θα είναι ο τελευταίος του αγώνας μπροστά στον κόσμο του «τριφυλλιού»

Ο Νίκος Παππάς το καλοκαίρι που μας πέρασε επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, με τον έμπειρο αθλητή να έχει συμπληρωματικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα ο άλλοτε διεθνής πλέι μέικερ, ανέφερε σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού, πως στο παιχνίδι της Πέμπτης 15/06 με αντίπαλο τον Ολυμπαικό, θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα για τελευταία φορά μπροστά στο κοινό των «πράσινων» και θα ζήσει έντονα τις στιγμή ακόμα και σε περίπτωση που αγωνιστεί για ένα μόνο δευτερόλεπτο.

Τα λόγια του Νίκου Παππά

«Αυτό θα είναι πιθανότατα το τελευταίο μου ματς στο ΟΑΚΑ ως αθλητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της ομάδας για την φετινή σεζόν.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμάς. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όμως, άπαντες στην ομάδα, από τον προπονητή μέχρι τον φροντιστή, είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας. Είμαι βέβαιος πως το ΟΑΚΑ θα γεμίσει.

Προσωπικά, ακόμη και ένα δευτερόλεπτο αν αγωνιστώ θα το ζήσω έντονα και θα το απολαύσω.

Τα λέμε στο γήπεδο…».

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις