Δευτέρα, 6 Μαΐ
15oC Αθήνα

Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC είπε πως το ποδόσφαιρο είναι το πιο ατάλαντο σπορ

Ντάνα Γουάιτ: Το αφεντικό του UFC είπε πως το ποδόσφαιρο είναι το πιο ατάλαντο σπορ
Reuters

Το ποδόσφαιρο είναι το λαοφιλέστερο σπορ στον κόσμο. Προκαλεί απίστευτες συγκινήσεις, ενώ… γύρω του “κινούνται” απίστευτα χρηματικά ποσά. Ο Ντάν Γουάιτ, ο άνδρας που “εκτόξευσε” το UFC, έχει μια διαφορετική άποψη για το… soccer.

Με το Μουντιάλ 2022 να βρίσκεται στην τελική του ευθεία και τον κόσμο να περιμένει να περάσει και η Πέμπτη (08.12) για να ξεκινήσουν τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, μια άποψη από έναν σημαντικό άνθρωπο του αθλητισμού (σ.σ. ειδικά στις ΗΠΑ) έρχεται για να προκαλέσει αντιδράσεις.

Ο πρόεδρος του UFC, Ντάνα Γουάιτ, έχει διαφορετική άποψη για την “στρογγυλή θεά”, τονίζοντας πως το ποδόσφαιρο (σ.σ. το είπε soccer, όπως και η πλειοψηφία των ανθρώπων στις ΗΠΑ) είναι το πιο ατάλαντο σπορ στον κόσμο.

Ο 53χρονος, ο οποίος βρίσκεται στην προεδρία του UFC από το 2001 και βοήθησε στην… εκτόξευση του αθλήματος, συνέκρινε το χόκεϊ με το λιφότερο αγαπητό του άθλημα και.. έκραξε το ποδόσφαιρο.

“Το ποδόσφαιρο… δεν το αντέχω. Είναι το πιο ατάλαντο σπορ στον κόσμο. Υπάρχει λόγος που ένα παιδί τριών ετών, μπορεί να παίξει μπάλα. Τρέχεις γύρω γύρω και κλωτσάς μία μπάλα” ανέφερε αρχικά.

Μάλιστα, όταν ένας δημοσιογράφος από την Βραζιλία του ανέφερε πως δεν θα έλεγε κάτι τέτοιο εάν ήταν στη χώρα του, ο ντάνα Γουάιτ αποκρίθηκε: “Το λέω σε κάθε χώρα. Όταν παίζεις ένα άθλημα που το τέρμα είναι τόσο μεγάλο και το σκορ είναι ακόμα 3-1, νομίζω πως κοροϊδευόμαστε. Δεν χρειάζεται κανένα ιδιαίτερο ταλέντο για να πετύχεις ένα τέτοιο γκολ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις