Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ντέμης Νικολαϊδης «Είχε σχεδιάσει τα πάντα ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει κάνει ποτέ μια λάθος δήλωση»

Ντέμης Νικολαϊδης  «Είχε σχεδιάσει τα πάντα ο Γιοβάνοβιτς – Δεν έχει κάνει ποτέ μια λάθος δήλωση»
youtube

Το σχόλιο του Ντέμη Νικολαΐδη για το ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός. Ο παλαίμαχος επιθετικός της ΑΕΚ έπλεξε… το εγκώμιο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μέσα από την εκπομπή του στα κανάλια novasports.

«Ψάχνω όλη τη χρονιά για μια λάθος δήλωση του Γιοβάνοβιτς και δεν έχω βρει καμία. Είναι εντυπωσιακός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης Νικολαΐδης για την δήλωση που έκανε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αμέσως μετά το τέλος του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός και συνέχισε:

«Το είχε μελετήσει το ματς. Είχε μελετήσει τι θα κάνει εάν προηγηθεί στο σκορ, όλα τα είχε μελετήσει και όλα του βγήκαν. Και εκ των υστέρων, έγινε πολύ εύκολη νίκη γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε σωστά», ανέφερε ο Ντέμης Νικολαϊδης, ο οποίος όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις αλλαγές που είχε κάνει ο Γιοβάνοβιτς στην 11άδα, και εάν εκείνος θα τις έκανε σχολίασε:

«Δεν ξέρω αν θα τις έκανα. Αλλά όλες όμως ήταν σωστές. Και είχε και την ατυχία να χάσει τον Ιωαννίδη ο οποίος κρατούσε τη μπάλα… Ήταν πλήγμα για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Ολυμπιακό ο Ντέμης Νικολαϊδης ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός μετά από ένα σημείο έπαιζε μόνο με σέντρες. Δεν έκανε καμία φάση. Δεν υπήρχε καθαρό κεφάλι, ο Παναθηναϊκός αμύνθηκε πολύ καλά», τόνισε.

Να θυμίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως κατέκτησε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα, ενώ στη συνέχεια -για τις δύο νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες που είχε φέτος ο Παναθηναϊκός απέναντι στους “ερυθρόλευκους- ανέφερε: Αυτό είναι κάτι που για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, αν ήμουν προπονητής σε άλλη ομάδα μπορεί να χαιρόμουν. Όταν όμως είμαι προπονητής στον Παναθηναϊκό και ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής με τόσους βαθμούς διαφορά δεν μπορώ να χαίρομαι. Πρέπει να δυναμώσουμε, να είμαστε καλοί σε όλα τα παιχνίδια. Μπορεί για τους φιλάθλους να είναι σημαντικό, αλλά εμένα δεν με ικανοποιεί. Θα με ικανοποιούσε αν ήμασταν κι εμείς ομάδα που δίνει μάχη για το πρωτάθλημα. Τώρα δίνουμε μάχη για την Ευρώπη και το Κύπελλο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις