Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

ΝΒΑ: Εκτός Γουόριορς ο Γκριν για λίγες μέρες με δική του πρωτοβουλία

ΝΒΑ: Εκτός Γουόριορς ο Γκριν για λίγες μέρες με δική του πρωτοβουλία
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ντρέιμοντ Γκριν απολογήθηκε στους συμπαίκτες του για το περιστατικό με τον Τζόρνταν Πουλ και τη γροθιά που έριξε στον συμπαίκτη του, ενώ έθεσε τον εαυτό του για λίγες μέρες εκτός Γουόριορς μέχρι να καταλαγιάσει ο θόρυβος γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συνεχίζει να απασχολεί την καθημερινότητα του NBA και των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η αδικαιολόγητη ενέργεια του Ντρέιμοντ Γκριν να ρίξει γροθιά στον συμπαίκτη του Τζόρνταν Πουλ.

Ο φόργουορντ των Γουόριορς απολογήθηκε για την πράξη του σε όλα τα μέλη της ομάδας αναλαμβάνοντας την ευθύνη και ενώ εκκρεμεί η απόφαση του συλλόγου για το είδος τιμωρίας που θα του επιβληθεί, για το περιστατικό που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, με το βίντεο που έχει διαρρεύσει να κάνει πιο δύσκολη την κατάσταση για τον Αμερικανό.

«Δεν έπρεπε να συμπεριφερθώ έτσι. Ζήτησα συγγνώμη τόσο από τον Πουλ όσο και από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους. Νιώθω απίστευτη ντροπή. Όχι, μόνο για μένα αλλά και για τον Πουλ που ήταν… θύμα της κίνησής μου και για τον οργανισμό των Γουόριορς. Όλοι οι συγγενείς του είδαν το βίντεο. Αν το είδε η μητέρα μου, ξέρω προκαταβολικά πως νιώθει», ήταν τα λόγια του

Πάντως ο ίδιος με δική του πρωτοβουλία αποσύρεται για λίγες μέρες από τις προπονήσεις των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς προκειμένου να σιγήσει ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το πρόσωπο του.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις