Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Ο Αλέξης Κούγιας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα»

Ο Αλέξης Κούγιας στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού: «Είναι μια πολύ σημαντική μέρα»

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου κατέθεσε για όλα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Ολυμπιακός έχει καταγγείλει αυτά που θεωρεί ότι ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το μεσημέρι της Τρίτης (6/2) είχε τη δυνατότητα να καταθέσει αναλυτικά τις θέσεις του, με τον Αλέξη Κούγια να δέχεται κατεπείγουσα κλήση και να παρουσιάζεται στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο γνωστός ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Ολυμπιακός, μίλησε πριν την ακρόαση και τόνισε πως είναι μια πολύ σημαντική μέρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια πολύ σημαντική ημέρα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον πρόεδρο και στα μέλη της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού, διότι είναι το μόνο θεσμικό όργανο το οποίο έδειξε ενδιαφέρον στις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα και μετά την κλήση συγκεντρώσαμε 120 αποδεικτικά στοιχεία – ντοκουμέντα τα οποία και σήμερα θα καταθέσουμε.

Είναι όλα εκείνα τα στοιχεία τα οποία και ανέφερα στην συνέντευξη Τύπου έπειτα και από την ανάληψη των καθηκόντων μου ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και τα οποία αναδεικνύουν περιγραφικά και όχι με λεπτομέρειες την τεράστια εγκληματική οργάνωση η οποία ελέγχει την ΕΠΟ και την ΚΕΔ και ουσιαστικά δηλητηριάζει και τα τρία πρωταθλήματα με απώτερο σκοπό την αποκομιδή εκατομμυρίων ευρώ από το παράνομο στοίχημα».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις