Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Άρης συμφώνησε με τον Μαντσίνι για ανανέωση συνεργασίας ως το 2024

Ο Άρης συμφώνησε με τον Μαντσίνι για ανανέωση συνεργασίας ως το 2024
ΦΩΤΟ Intime

Παίκτης του Άρη ως το 2024 θα παραμείνει ο Ντανιέλ Μαντσίνι, αφού τα βρήκε σε όλα με τους «κίτρινους» για ανανέωση της συνεργασίας τους.

Σε συμφωνία με τον Ντάνιελ Μαντσίνι για επέκταση του συμβολαίου μέχρι το 2024 έφτασε η ΠΑΕ Άρης. Ο 24χρονος δεξιός εξτρέμ αποτελεί από τον Αύγουστο του 2019 αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας του Άρη, έχοντας πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής 65 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις – με απολογισμό πέντε (5) γκολ και έξι (6) ασίστ. Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, ωστόσο οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για διετή επέκταση της συνεργασίας τους, με τις υπογραφές να “πέφτουν” εντός των ημερών.

Εν τω μεταξύ, μετά το ρεπό του Δεκαπενταύγουστου, οι ποδοσφαιριστές του Άρη επέστρεψαν στις προπονήσεις το απόγευμα της Δευτέρας (16/8). Η προπόνηση της Δευτέρας ήταν απογευματινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Οι Φαμπιάνο Λέισμαν και Μπρούνο Γκάμα, που αποχώρησαν με ενοχλήσεις από το φιλικό με τον Βόλο, ακολούθησαν μέρος της προπόνησης, ενώ οι Χουλιάν Κουέστα και Κώστας Μήτρογλου συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας. Αύριο, Τρίτη, οι παίκτες του Άκη Μάντζιου θα προπονηθούν το απόγευμα στο «Δασυγένειο», με τον Έλληνα τεχνικό να αναμένεται να έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του και τον Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις