Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Ο Έκι Γκονζάλες αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του

Ο Έκι Γκονζάλες αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του
ΦΩΤΟ intime

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έκι Γκονζάλες αποκάλυψε σε τηλεοπτική εκπομπή στην πατρίδα του, ότι δέχθηκε απειλές για τη ζωή του και την οικογένειά του.

Ο Γκονζάλες υποστήριξε ότι του ζητούσαν χρήματα και τον απειλούσαν ότι αν δεν τους τα δώσει, θα τον σκοτώσουν μαζί με τους οικείους του. «Πήρα ένα μήνυμα στο κινητό μου την περασμένη Δευτέρα. Άρχισαν να απαιτούν να πληρώσω 10 εκατομμύρια πέσος σε μια CBU με αντάλλαγμα να μην σκοτώσουν εμένα και την οικογένειά μου. Έκανα την καταγγελία. Έκαναν έρευνα, έκαναν ελεγχόμενη παράδοση το Σάββατο και τους έπιασαν», ανέφερε ο Έκι.

Το μήνυμα φέρεται να έγραφε δε το εξής: «Εζεκιέλ, καταθέσε δέκα εκατομμύρια για να ζήσεις εσύ και η οικογένειά σου ήσυχα γιατί έχουμε όλες τις διευθύνσεις, φωτογραφίες, ονόματα και επώνυμα και όλες τις πληροφορίες για να σε πληγώσουμε πολύ».

Η αστυνομία κατάφερε τελικά να συλλάβει τους δράστες και ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τους ευχαρίστησε, τονίζοντας: «Τους είμαι ευγνώμων, αλλά ζούμε μια άσχημη στιγμή. Ήταν καλοί, έδρασαν γρήγορα. Ας δούμε πόσο μακριά θα πάει. Είμαστε στα χέρια αυτής της έρευνας, αλλά η αλήθεια είναι ότι η στιγμή είναι άσχημη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις