Αθλητικά

Ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 65 γκολ με τον Ολυμπιακό – Ισοφάρισε τον Καραπιάλη στην 11η θέση του πίνακα των σκόρερ των Πειραιωτών

Ο Μαροκινός έφτασε τα 5 τέρματα στην φετινή Super League

Ο Ολυμπιακός έχει σε τρομερή κατάσταση τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί κόντρα στην ΑΕΛ Novibet. Ο επιθετικός των ερυθρολεύκων πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του στο πρώτο μέρος.

Με αυτά τα γκολ ο Ελ Κααμπί έφτασε τα 65 με τη φανέλα του Ολυμπιακού, πιάνοντας τον Καραπιάλή στη λίστα των σκόρερ της ομάδας του Πειραιά. Βρίσκονται πλέον και οι δύο στην 11η θέση.

 

Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα τους είναι ότι ο Μαροκινός έχει αγωνιστεί σε 104 παιχνίδια του Ολυμπιακού, ενώ ο Καραπιάλης φόρεσε 279 φορές την ερυθρόλευκη φανέλα.

 
Ο Μαροκινός κάθε χρονιά εμφανίζεται και πιο παραγωγικός και είναι δεδομένο ότι θα ανέβει σε ακόμα πιο υψηλή θέση στην ερυθρόλευξη λίστα των σκόρερ. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα