Αθλητικά

Ο Ετό και οι κούπες του – Κυπελλούχος η Ίντερ

Ο Καμερουνέζος σκόραρε δις στον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Παλέρμο και και οδήγησε τους νερατζούρι στο μοναδικό φετινό τους τίτλο.

Μετά το περυσινό τρεμπλ η Ίντερ ήθελε να σώσει τη χρονιά κατακτώντας τουλάχιστον το κύπελλο. Και τα κατάφερε χάρη στην εκτελεστική ικανότητα του Ετό.

Ο Καμερουζένος φορ με δύο γκολ στο 27′ και στο 76′ καθάρισε το ματς αφού η Παλέρμο μπόρεσε να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Μουνιόθ. Λίγο αργότερα ο Μιλίτο διαμόρφωσε το τελικό 3-1 και σφράγισε τη νίκη της Ίντερ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα