Αθλητικά

Ο Φλικ έριξε «βόμβα»: «Φεύγω από την Μπάγερν Μονάχου»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Επιβεβαίωσε τις φήμες. Ο Χανσι Φλικ αποχωρεί από τον πάγκο της Μπάγερν Μπονάχου στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

Η Μπάγερν Μονάχου είναι και επίσημα σε αναζήτηση νέου προπονητή. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Βαυαρών θα αποτελέσει στο τέλος της φετινής σεζόν ο Χάνσι Φλικ, κάτι που γνωστοποίησε ο ίδιος ο Γερμανός τεχνικός μετά τη νίκη της ομάδας στην έδρα της Βόλφσμπουργκ (3-2).

Ο Φλικ επιβεβαίωσε έτσι τα «σενάρια» του συγκεκριμένου «διαζυγίου», την ώρα που… δίνουν και παίρνουν οι φήμες για μεγάλες διαφωνίες με τον Χασάν Σαλιχάμιζιτς (τεχνικός διευθυντής της Μπάγερν).

Click4more: Bundesliga – Διπλό τίτλου με 18χρονο «Λεβαντόφσκι» για την Μπάγερν Μονάχου

«Είπα στην ομάδα ότι θα ήθελα ολοκληρώσω το συμβόλαιο στο τέλος της φετινής σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο Γερμανός προπονητής στο Sky Sport.

«Ήταν σημαντικό για μένα η ομάδα να το μάθει αυτό από μένα τον ίδιο, γιατί ήδη ακούγονται πάρα πολλά. Είμαι απόλυτα συγκλονισμένος με αυτή την ομάδα και όσα έχουμε καταφέρει», δήλωσε ο Φλικ (το συμβόλαιο του είχε διάρκεια μέχρι το 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φλικ είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Γερμανίας μετά το Euro.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα... καζούρα σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
5