Αθλητικά

Ο Φώτης Ιωαννίδης έφτασε στη Λισαβόνα: «Μίλησα με τον Βαγιαννίδη, πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ»

Ο Έλληνας επιθετικός ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Φώτης Ιωαννίδης βρίσκεται στην πορτογαλική πρωτεύουσα από το μεσημέρι του Σαββάτου (30/8/2025), προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στη Σπόρτινγκ.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν ευδιάθετος και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, σας ευχαριστώ πολύ».

Σε ερώτηση για το αν συμβουλεύτηκε τον Γιώργο Βαγιαννίδη πριν δεχτεί την πρόταση, απάντησε: «Φυσικά του μίλησα».

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο με τους Πορτογάλους μέχρι το 2030.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει ο πρόεδρος του Βύρωνα Καβάλας για τον θάνατο του 16χρονου ποδοσφαιριστή στη Θάσο - «Το χτύπημα ήταν πολύ μεγάλο και βαρύ»
«Από το πρώτο λεπτό είμαστε δίπλα στην οικογένεια και στα υπόλοιπα παιδιά» λέει στο newsit.gr ο Άρης Καρίπογλου - Η δραματική περιγραφή για τις στιγμές μετά τον τραυματισμό του Γκιάνα Ασλάν
16χρονος