Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Βερολίνο για να δει το Final Four της Euroleague

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο Βερολίνο για να δει το Final Four της Euroleague
Eurokinissi

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε τον ελεύθερο χρόνο, μετά τον αποκλεισμό των Μιλγουόκι Μπακς στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ και αποφάσισε να παρακολουθήσει από κοντά το Final Four της Euroleague.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα βρεθεί στο πλευρό του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στο Final Four της Euroleague (24-26/05).

Ο “Greek Freak” ταξίδεψε σήμερα (24.05) το πρωί από την Αθήνα, προκειμένου να βρεθεί στο Βερολίνο και να δει από κοντά την προσπάθεια του αδερφού του Κώστα Αντετοκούνμπο με τον Παναθηναϊκό, στον ημιτελικό κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει εκφράσει πολλές φορές στο παρελθόν τη συμπάθεια που έχει προς τον Ολυμπιακό. Έτσι, πιθανότατα θα παρακολουθήσει και τον ημιτελικό των Πειραιωτών κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο “Greek Freak” δεν θα είναι ο μόνος εκπρόσωπος του ΝΒΑ στο Final Four της Euroleague. Στο Βερολίνο αναμένονται επίσης σήμερα ο παλαίμαχος άσος των Μπουλς Σκότι Πίπεν και ο σούπερ σταρ της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας 2023 Γερμανίας Ντένις Σρέντερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις