Αθλητικά

Ο Κώστας Μανωλάς σκόραρε το νικητήριο γκολ του Πανναξιακού και πανηγύρισε έξαλλα με τον κόσμο

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έβαλε... φωτιά στις κερκίδες του ΔΑΚ Νάξου

Ο Κώστας Μανωλάς πέτυχε το «χρυσό» γκολ του Πανναξιακού απέναντι στον ΑΟ Πύργου για το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό να ξεσπά.

Παρότι ο Κώστας Μανωλάς έχει ζήσει μεγάλες στιγμές στην καριέρα του με τον Ολυμπιακό, τη Ρόμα και τη Νάπολι, ο ίδιος ζει το ποδόσφαιρο με την ίδια ένταση, κάτι που φάνηκε από τον τρόπο που πανηγύρισε το νικητήριο γκολ που σημείωσε με τον Πανναξιακό στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας.

Ο αρχηγός της ομάδας από τη Νάξο, έκρινε το ντέρμπι κόντρα στον ΑΟ Πύργου, με τον ίδιο να αντιδρά σαν να πρόκειται για το πιο σημαντικό γκολ της ζωής του, όπως φαίνεται από το video που κυκλοφόρησε στο «SportCyclades».

Ο Μανωλάς έβγαλε τη μπλούζα του και με σφιγμένες τις γροθιές πήγε προς τις κερκίδες στο ΔΑΚ Νάξου εκεί όπου βρισκόταν ο κόσμος της ομάδας για να πανηγυρίσουν μαζί, σε εικόνες ασυνήθιστες για πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2