Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει 5.000 ευρώ μηνιάτικο αλλά δεν βρίσκει σεφ για την έπαυλή του στην Πορτογαλία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει 5.000 ευρώ μηνιάτικο αλλά δεν βρίσκει σεφ για την έπαυλή του στην Πορτογαλία
Reuters

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται πως ετοιμάζει σιγά σιγά το πλάνο… συνταξιοδότησής του αλλά φαίνεται να αντιμετωπίζει… πρόβλημα, στην εύρεση του σεφ που θα έχει στην έπαυλη που έχει χτίζει στην πορτογαλική ριβιέρα.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζει τον δικό του… επίγειο παράδεισο στην πορτογαλική ριβιέρα, στο Κασκάις, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λισαβόνα (αναμένεται να γίνει η κύρια κατοικία της οικογένειάς του και να κοστίσει κοντά στα 17 εκατ. λίρες).

Η έπαυλη αναμένεται να ολοκληρωθεί τον προσεχή Ιούνιο και ήδη ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε διαδικασία στελέχωσής της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail στις κενές θέσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή είναι και αυτή του προσωπικού σεφ της οικογένειας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει μισθό 4.800 λίρες το μήνα, αλλά ακόμα δεν έχει βρει κάποιον σεφ! Το συγκεκριμένο άτομο θα πρέπει να ξέρει να μαγειρεύει παραδοσιακό πορτογαλικό φαγητό – καθώς και πιο διεθνή πιάτα όπως το σούσι και φυσικά να ικανοποιεί το απαιτητικό διαιτολόγιο που έχει ο Κριστιάνο Ρονάλντο. 

Μια άλλη απαίτηση, είναι ο σεφ να είναι ειδικός στο να φτιάχνει πίτσες (μια από τις διατροφικές… ατασταλίες που κάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μια φορά την εβδομάδα).

Ο νέος σεφ δεν θα πληρώνει καν τη διαμονή, καθώς θα μείνει στο… φτωχικό του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις