Αθλητικά

«Ο Κριχόβιακ επιστρέφει για να παίξει στην Κράσνονταρ», αναφέρουν οι Ρώσοι

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ, μετά το πέρασμα του από την ΑΕΚ, θα φορέσει και πάλι τη φανέλα της Κράσνονταρ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ρωσικής ιστοσελίδας sport-express.ru.

Ο Πολωνός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2024 με την Κράσνονταρ, το οποίο του αποφέρει τρία εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Μετά τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, ο Κριχόβιακ ήρθε στην ΑΕΚ κι αγωνίστηκε μαζί της στα πλέι οφ.

Ο 32χρονος ποδοσφαιριστής είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στην ΑΕΚ, ωστόσο το μεγάλο του συμβόλαιο φαίνεται πως θα τον κρατήσει στη Ρωσία.

Σε εννιά εμφανίσεις με την ΑΕΚ στην Superleague, είχε δύο γκολ και δύο ασίστ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League playoffs: Μεγάλο «διπλό» για Κλαμπ Μπριζ και Καραμπάγκ – Η Πάφος πέρασε απ’ το Βελιγράδι και «αγγίζει» ιστορική πρόκριση
Ασίστ ο Χρήστος Τζολης στην εκτός έδρας νίκη της Μπριζ επί της Ρέιντζερς (1-3) – Πέρασε από το Βελιγράδι η Πάφος (1-2) – Μεγάλο "διπλό" για Καραμπάγκ επί της Φερεντσβάρος (1-3)
Ο Χρήστος Τζόλης σε προσπάθεια στο Ρέιντζερς - Κλαμπ Μπριζ
4