Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι συνέχισε το σερί του και η Ίντερ Μαϊάμι προκρίθηκε στα ημιτελικά του League Cup

Η Ίντερ Μαϊάμι είναι ασταμάτητη με τον Λιονέλ Μέσι στη σύνθεσή της και “διέλυσε” με 4-0 Σάρλοτ, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του League Cup στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι έχει “τρελάνει” τους φίλους της Ίντερ Μαϊάμι, αλλά και ολόκληρο το MLS, αφού σκόραρε για 8η φορά στα πέντε πρώτα του παιχνίδια στις ΗΠΑ, έχοντας πλέον πετύχει γκολ σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Αυτή τη φορά πάντως, ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν ήταν κομβικός για την ομάδα του, αφού έβαλε απλώς το… κερασάκι στην “τεσσάρα” της Ίντερ Μαϊάμι επί της Σάρλοτ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα