Αθλητικά

Ο Ματίας Λεσόρ σχολίασε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Ο εύκολος δρόμος δεν μου ταίριαξε ποτέ»

Η ανάρτηση του Ματίας Λεσόρ μετά την επίσημη θέση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Ο Ματίας Λεσόρ θα καθυστερήσει περισσότερο να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και ο Παναθηναϊκός έκανε επίσημη ενημέρωση για το θέμα, την οποία ανάρτησε στα social media και ο ίδιος ο Γάλλος σέντερ.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε να σταματήσουν τα ανακριβή σενάρια και υποστήριξε ότι θα ανακοινώσει σύντομα το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, με τον ίδιο τον Ματίας Λεσόρ να σχολιάζει το γεγονός.

«Ο εύκολος δρόμος δεν μου ταίριαξε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γάλλος σέντερ, που ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στην προσπάθεια να ανεβάσει ρυθμούς στην προπόνηση και πλέον θα χρειαστεί επιπλέον χρόνο για να επανέλθει στο 1005.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά πια παίκτες για να καλύψει το κενό που έχει δημιουργηθεί στους “ψηλούς”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα