Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Μπενζεμά επισκέφτηκε επτά βίλες πριν βρει το μέρος που θα μείνει στη Μύκονο

Ο Μπενζεμά επισκέφτηκε επτά βίλες πριν βρει το μέρος που θα μείνει στη Μύκονο

Ο Καρίμ Μπενζεμά συνεχίζει τις διακοπές του στη Μύκονο. Ξέγνοιαστες στιγμές με τη γυναίκα του και τα δυο του παιδιά στην βίλα που διαμένει.

Οι στιγμές… χαλάρωσης του Καρίμ Μπενζεμά στη Μύκονο, συνεχίζονται. Ο Γάλλος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης δείπνησε σε εστιατόριο του νησιού και γεύτηκε με την οικογένειά του ελληνικές γεύσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Ο Μπενζεμά έβγαλε τις απαραίτητες αναμνηστικές φωτογραφίες, πήρε αγκαλιά τον γιο του και κατευθύνθηκε προς τη βίλα του, πάντα υπό τη συνοδεία των δύο αντρών της ασφάλειάς του.

Τα βίντεο που ανεβάζει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τις τελευταίες μέρες αποκαλύπτουν τη βεράντα της έπαυλης που επέλεξε να μείνει. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής δυσκολεύτηκε πολύ προκειμένου να βρει το κατάλληλο μέρος, ψάχνοντας τον… ιδανικό συνδυασμό (να κάνει τη γυμναστική του μπροστά στη μοναδική θέα του νησιού).

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο video του Mega, ο Μπενζεμά επισκέφτηκε συνολικά επτά βίλες μέχρι να αποφασίσει, πού θα μείνει με την οικογένειά του.

Ενδεικτικά αυτή η έπαυλη στην Ψαρού με 4 υπνοδωμάτια, πισίνα και χώρο για γυμναστική, σε απόσταση 2 χιλιομέτρων από την παραλία ανέρχεται στα 18.500 ευρώ την εβδομάδα. Άλλο υπερπολυτελές κατάλυμα με 5 υπνοδωμάτια, πισίνα και ελικοδρόμιο φτάνει τα 15.000 ευρώ, ενώ με 6 υπνοδωμάτια, και περιθώριο να φιλοξενήσει ακόμα και 12 άτομα χρεώνεται τα 12.000 ευρώ την εβδομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις