Ο Νίκος Γκάλης έδωσε το παρών στη σκηνή του “Biggest than Basketball” μαζί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο και γνώρισε καθολική αποθέωση.
Η εκδήλωση των αδερφών Αντετοκούνμπο έγινε υπό την αιγίδα του Charles Antetokounmpo Family Foundation (CAFF) σε συνεργασία με το podcast Thanalysis Live και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανέβηκαν στη σκηνή και μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες.
“Για εμάς, το CAFF είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα ίδρυμα – είναι η καρδιά της οικογένειάς μας.
Μεγαλώσαμε πιστεύοντας ότι η αλληλεγγύη, η προσπάθεια και η στήριξη των άλλων είναι μια πραγματική δύναμη. Μέσα από το “Bigger than basketball” θέλουμε να τιμήσουμε αυτό το μήνυμα, να γιορτάσουμε τις ρίζες μας και να εμπνεύσουμε όλους όσοι ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο. Αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη σε αυτούς”, δήλωσαν μεταξύ άλλων τα αδέρφια Αντετοκούνμπο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Νίκος Γκάλης αποθεώθηκε από τον κόσμο αλλά και από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
“Στην καριέρα μου, δεν είχα ποτέ πολύ σοβαρό τραυματισμό. Είχα ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο ή κάτι τέτοιο. Ξέρετε, είχα το ταλέντο, αλλά προπονούμουν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, οπότε δεν είχα ποτέ σοβαρό τραυματισμό στη ζωή μου.
Ο τρόπος που σταμάτησα ήταν μια διαφορετική ιστορία. Δεν θέλω να σταθώ σε αυτό τώρα, αλλά νιώθω ότι θα μπορούσα να είχα παίξει μέχρι τα 40 μου εύκολα”, ανέφερε ο Γκάλης.
Η είσοδος του Νίκου Γκάλη στη σκηνή του “Biggest than Basketball” pic.twitter.com/P8tkYPeaD2
— SPORT24 (@sport24) July 1, 2025
“Δεν έχουμε βρεθεί από το 2021, από εκείνο το δείπνο δίπλα στη θάλασσα. Εκείνο το δείπνο ήταν από τις σπουδαιότερες εμπειρίες της ζωής μου. Ένιωσα το killer instict σας. Εκεί κατάλαβα γιατί γίνατε αυτός που γίνατε”, είπε μεταξύ άλλων ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.
“Ένιωσα το killer instict σας. Εκεί κατάλαβα γιατί γίνατε αυτός που γίνατε”
— SPORT24 (@sport24) July 1, 2025
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε τον Νίκο Γκάλη στην εκδήλωση “Biggest than Basketball” pic.twitter.com/I80pSrkH6F
“Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω και να παίξουμε για τον Φιλαθλητικό, μία ή δύο σεζόν, να τον ανεβάσουμε στην πρώτη κατηγορία”, δήλωσε ακόμα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, εκφράζοντας την επιθυμία του να παίξει μπάσκετ στην Ελλάδα με την ομάδα που έκανε τα πρώτα του βήματα.