Αθλητικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί το απόγευμα της Τρίτης στο Hellenic Championship

Μετά τις 18:00 το απόγευμα το πρώτο παιχνίδι του Τζόκοβιτς στην Αθήνα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο Hellenic Championship και πλέον έγινε γνωστό το πρόγραμμα για το πρώτο του παιχνίδι στο Telecom Center Athens κόντρα στον Aλεχάντρο Ταμπίλο.

Έχοντας περάσει χωρίς αγώνα από τον πρώτο γύρο, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα μπει για πρώτη φορά στο κορτ του Telecom Center Athens στο δεύτερο γύρο του Hellenic Championship, αντιμετωπίζοντας τον Aλεχάντρο Ταμπίλο το απόγευμα της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2025.

Η αναμέτρηση του Σέρβου θρύλου του τένις, με τον Χιλιανό τενίστα (Νο89 στην παγκόσμια κατάταξη) θα είναι η τρίτη κατά σειρά στο κεντρικό κορτ και υπολογίζεται ότι θα ξεκινήσει μετά τις 18:00 το απόγευμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα