Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Ο Ντεμπελέ «λύτρωσε» στο φινάλε την Μπαρτσελόνα πριν το clasico με Ρεάλ (video)

Ο Ντεμπελέ «λύτρωσε» στο φινάλε την Μπαρτσελόνα πριν το clasico με Ρεάλ (video)
Reuters

Τον περασμένο Νοέμβριο η Μπαρτσελόνα βρέθηκε στη 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα στη La Liga. Μια εβδομάδα πριν το clasico στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Κούμαν βρίσκεται στο -1 από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο και… κάνει όνειρα τίτλου. Ο Ντεμπελέ σκόραρε στο 90’ και την έδωσε τη νίκη κόντρα στη Βαγιαδολίδ. Με δέκα παίκτες έπαιξαν τα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι.

Ήθελε μόνο νίκη μέσα στο «Καμπ Νου» για να βρεθεί στο -1 από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης και τα κατάφερε. Η Μπαρτσελόνα έφτασε μια… ανάσα από απρόσμενη γκέλα μέσα στο «Καμπ Νου» στη ‘μάχη» της με τη Βαγιαδολίδ, αλλά πήρε τελικά τη νίκη με 1-0.

Έτσι, η Μπαρτσελόνα παρέμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα (65 β.), στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και στο +2 από την Ρεάλ Μαδρίτης, λίγες ημέρες πριν το τεράστιο ισπανικό στο «Αλφρέδο ντι Στέφανο», που θα κρίνει πολλά στην υπόθεση «τίτλος».

Οι Καταλανοί έφτασαν στην 6η τους σερί νίκη στο πρωτάθλημα (20η συνολικά), με τον Ντεμπελέ να τους «λυτρώνει» με τη συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν στο 79’ με δέκα παίκτες, αφού ο Όσκαρ Πλάνο είδε κόκκινη κάρτα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις