Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός έκανε ανάρτηση με «Πωλείται», τρολάροντας τις φήμες για την ΚΑΕ

Ο Ολυμπιακός διέψευσε τα σενάρια για πώληση της ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε αναπάντητες τις νέες φήμες για την ομάδα μπάσκετ, διαψεύδοντας με αστείο τρόπο το ρεπορτάζ και τις αναρτήσεις στα social media που έκαναν λόγο για πώληση του τμήματος.

Ένα δημοσίευμα εφημερίδας ανέφερε ότι υπάρχει ενδιαφέρον για την αγορά της ΚΑΕ Ολυμπιακός από τον Γιώργο και τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, αλλά οι Πειραιώτες σχολίασαν με επιδεικτικό τρόπο το γεγονός.

Σε μία νέα ανάρτηση στα social media, οι “ερυρθόλευκοι” ανέβασαν μία φωτογραφία που γράφει “Πωλείται ακίνητο με δόσεις, χωρίς τράπεζες” και πρόσθεσαν ένα απλό “Καλησπέρα…” στη λεζάντα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα