Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Γκιουμούς της Τζένοα λένε οι Τούρκοι

Σενάριο που μπλέκει τον Ολυμπιακό με τον εξτρέμ της Τζένοα, Σινάν Γκιουμούς, παρουσιάζεται σε τουρκικά Μέσα.

Την τιμητική του έχει ξανά ο Ολυμπιακός στο αθλητικό ρεπορτάζ των τουρκικών Μέσων, καθώς σύμφωνα με σημερινό (6/5) δημοσίευμα οι “ερυθρόλευκοι” ενδιαφέρονται για τον Σινάν Γκιουμούς.

Ο 26χρονος άσος, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, ανήκει στη Τζένοα, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην Αντάλιασπορ.

Ο Γκιουμούς έχει γεννηθεί στη Γερμανία από Τούρκους γονείς και έχει παίξει στις μικρές εθνικές ομάδες της Γερμανίας.

Πέρσι το καλοκαίρι μεταγράφηκε στην Τζένοα, αλλά δεν κατάφερε να καθιερωθεί (μόλις 95 λεπτά αγωνίστηκε) και κατέληξε δανεικός στην Αντάλιασπορ, με την οποία είχε 7 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ μέχρι την αναστολή της δράσης λόγω της πανδημίας.

Τα πιο παραγωγικά του χρόνια πάντως τα είχε με την Γαλατάσαράι, με την οποία την οποία μέτρησε 116 συμμετοχές, 22 γκολ και 16 ασίστ. Η Τζένοα θέλει να τον “ξεφορτωθεί”, παρ’ ότι έχει δύο χρόνια ακόμα στο συμβόλαιό του και φαίνεται πως για αυτόν ενδιαφέρεται και η Φενέρμπαχτσε σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα.

https://www.youtube.com/watch?v=_9lKPa5_uqM&feature=emb_title

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
US Open: Η πολυτελής ζωή του Πολωνού «πιο μισητού ανθρώπου στο διαδίκτυο» – Ζει στο «χωριό των εκατομμυριούχων» σε έπαυλη με τεχνητή λίμνη και γήπεδο τένις
Από την προκλητική δικαιολογία για το κλέψιμο του καπέλο του παιδιού, στη συγγνώμη - Του γύρισαν την πλάτη και οι συμπατριώτες του
Ο Πολωνός CEO που άρπαξε το υπογεγραμμένο καπέλο από τα χέρια μικρού παιδιού στο US Open
7