Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» τον Φρανκ Ονιέκα, τον «κλέφτη» της Bundesliga

Δεύτερος στα κλεψίματα στην Bundesliga ο Νιγηριανός που εξετάζει η ομάδα του Μεντιλίμπαρ

Ο Φρανκ Ονιέκα είναι το νέο όνομα που -σύμφωνα με το Fpl_Master- εξετάζει ο Ολυμπιακός. Ο 26χρονος χαφ της Μπρέντφορντ, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε ως δανεικός στην Bundesliga με την Άουγκσμπουργκ και φέρεται να ενδιαφέρει τους Πειραιώτες, προκειμένου να “θωρακιστούν” μεσοαμυντικά.

Ο Φρανκ Ονιέκα δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2027 με την Μπρέντφορντ και λαμβάνει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Σύμφωνα με το Transfermarkt, η χρηματιστηριακή του αξία είναι στα 7 εκατ. ευρώ.

Η Μπρεντφορντ εμφανίζεται διατεθειμένη να συζητήσει το δανεισμό του παίκτη με οψιόν αγοράς, καλύπτοντας μέρος των αποδοχών του ποδοσφαιριστή.

Την περασμένη σεζόν, ο Ονιέκα υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Γιαννούλη στην Άοθυγκσμπουργκ, “γράφοντας” 31 συμμετοχές και όντας ένας από τους πλέον κομβικούς παίκτες της ομάδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε δεύτερος στα κλεψίματα στην Bundesliga!

Ο Ονιέκα είναι θετικός στο ενδεχόμενο αποχώρησης, ψάχνοντας ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη. Ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκδηλώσει και η Κρίσταλ Πάλας, η οποία -όπως και ο Ολυμπιακός- έχει εξασφαλισμένο ευρωπαϊκό “εισιτήριο”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα