Δευτέρα, 6 Μαΐ
23oC Αθήνα

Ο Ολυμπιακός θα «κυνηγήσει» την απόφαση σκάνδαλο που αλλοιώνει το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός θα «κυνηγήσει» την απόφαση σκάνδαλο που αλλοιώνει το πρωτάθλημα
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με μηδενισμό στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και με αφαίρεση ενός βαθμού και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, σε μία απόφαση σκάνδαλο για τους Πειραιώτες, από τα πειθαρχικά όργανα της Super League 1.

Το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ στον αγωνιστικό χώρο, μετά την αποχώρηση των “πρασίνων” λίγο μετά την ισοφάριση του Μαντί Καμαρά σε 1-1 και οι Πειραιώτες είναι έξαλλοι με την απόφαση να μη συνεχιστεί ο αγώνας. Σε σχόλιό της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός χαρακτήρισε “άδικη και προκλητική” την απόφαση εναντίον του και έκανε γνωστό ότι θα ασκήσει έφεση, περιμένοντας πλέον τη δικαίωσή του σε δεύτερο βαθμό.

Ο Ολυμπιακός σκοπεύει να “κυνηγήσει” μέχρι τέλους την υπόθεση, αφού θεωρεί ότι με τον μηδενισμό του στο ντέρμπι, αλλοιώνεται το φετινό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες βρίσκονταν άλλωστε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο +6 από τον Παναθηναϊκό με νίκη. Αντίθετα, η απόφαση σκάνδαλο της Πειθαρχικής Επιτροπής για τους “ερυθρόλευκους”, τους φέρνει στη δεύτερη θέση και στο -1 από τους “πράσινους”.

Οι Πειραιώτες θεωρούν μάλιστα ότι πρόκειται για έναν ευρύτερο “πόλεμο” από το σύστημα της ΕΠΟ, το οποίο και προσπαθεί να σταματήσει τον Ολυμπιακό από την κατάκτηση του τίτλου στη Super League 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις