Αθλητικά

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μουλάλα σκοτώθηκε από επίθεση που δέχθηκε από τα σκυλιά του

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο πένθος βυθίστηκε το αφρικανικό ποδόσφαιρο, μετά την είδηση του θανάτου του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Μουλάλα, ο οποίος σκοτώθηκε έπειτα από επίθεση που δέχθηκε από τα τρία σκυλιά του.

Σύμφωνα με αφρικανικά μέσα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ζάμπια, Φιλήμων Μουλάλα, σκοτώθηκε από επίθεση που δέχθηκε από τα τρία σκυλιά του.

Ο εκλιπών ήταν 60 ετών και είχε αγωνιστεί στους Μουφουλίρα Γουόντερερς της Ζάμπια και στους Κέιπ Τάουν Σπερς της Νότιας Αφρικής, ενώ υπήρξε διεθνής με την εθνική ομάδα της Ζάμπια.

Ο Μουλάλα βρέθηκε νεκρός στην αυλή του σπιτιού του από τη σύζυγό του, όταν εκείνη άκουσε τα τρία σκυλιά τους να γαβγίζουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα