Αθλητικά

Ο Παναγιώτης Ρέτσος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από το Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν

Με αυτή την αλλαγή, οι Πειραιώτες αναγκάστηκαν να ολοκληρώσουν νωρίς τις αλλαγές στο ματς
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πρόβλημα με τον Παναγιώτη Ρέτσο προέκυψε στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου του αγώνα με την Ναϊμέγκεν, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 63′ λόγω ενοχλήσεων (φάνηκε να είναι στον αστράγαλο), με τον Μεντιλίμπαρ να περνάει στη θέση του αρχηγού του Ολυμπιακού τον Σμαΐλοβιτς.

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισαν πολύ νωρίς οι αλλαγές των Πειραιωτών, αφού ο Βάσκος τεχνικός είχε κάνει ήδη τέσσερις κινήσεις στο παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού είχε περάσει Μαρτίνς (46’), Πιρόλα (56’), Ζότα (56’) και Μαφέο (56’) αντί των Ρόκα, Κάρμο, Τσίκινιο και Σάλιακα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν 0-0 τελικό: Έμειναν χωρίς σκορ στο «Καραϊσκάκης» - Στο δεύτερο ματς θα βγει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League
Στις 11 Αυγούστου η ρεβάνς της Ολλανδίας – Όποιος προκριθεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ - Μπόντο Γκλιμτ
Ολυμπιακός – Ναϊμέγκεν 0-0 τελικό: Έμειναν χωρίς σκορ στο «Καραϊσκάκης» – Στο δεύτερο ματς θα βγει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ του Champions League
5