Τρίτη, 7 Μαΐ
21oC Αθήνα

“Ο Παναθηναϊκός έχει τον πρώτο λόγο για Σίλντενφελντ”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μάνατζερ του Γκόρντον Σίλντενφελντ επιβεβαίωσε ότι οι συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό έχουν ξεκινήσει και ο Κροάτης αμυντικός θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Ο Μάριο Κνεζ μίλησε στο GOAL…

Για το χρονικό ορίζοντα μίας πιθανής συμφωνίας: «Είναι πάντα δύσκολο σε τέτοιες υποθέσεις να βάζεις χρονικό όριο. Αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν θα τραβήξει πολύ χρονικά. Κι, επίσης, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ο Σίφο είναι απόλυτα προσηλωμένος στην ομάδα και στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα. Είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος, που μια διαπραγμάτευση για νέο συμβόλαιο δεν τον αποσπάει καθόλου απ΄ αυτό που κάνει μέσα στις προπονήσεις και στο γήπεδο».

Για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων: «Είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Και όχι μόνο… Αλλά, από την αρχή, αυτό που ξεκαθαρίσαμε και στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού είναι πως τον πρώτο λόγο στις συζητήσεις τον έχουν αυτοί. Με τον Παναθηναϊκό έγινε η πρώτη επίσημη κουβέντα της δικής μας πλευράς κι έτσι ήταν και το σωστό να γίνει… Βέβαια, βρισκόμαστε αυτήν τη στιγμή σε μια περίοδο όπου ο Γκόρντον θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του. Και, ως εκ τούτου, πρέπει να είμαστε ανοιχτοί στις προτάσεις».

Για το αν πιστεύει στο πλάνο της ομάδας: «Απόλυτα… Ειδάλλως δεν θα συζητούσε αυτήν τη στιγμή την παραμονή του στον Παναθηναϊκό. Πιστεύει πολύ σε αυτό το πλάνο και είναι πεπεισμένος ότι, με τον τρόπο που δουλεύει ο σύλλογος, τα επόμενα χρόνια θα φέρει μεγάλες επιτυχίες όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε