Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός κλείνει και Βασίλη Καββαδά

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς να ενισχύει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μετά τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Λευτέρη Μποχωρίδη και Λεωνίδα Κασελάκη, ο Παναθηναϊκός κινείται για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής Έλληνας σέντερ προορίζεται για τη θέση του τρίτου σέντερ, πίσω από τον Γιώργο Παπαγιάννη και τον Τζεχάιβ Φλόιντ.

Ο 30χρονος ψηλός, ο οποίος έχει φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα του Ολυμπιακού, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Ηρακλή, με τον οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις τα τελευταία δύο χρόνια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Superbet: Επίσημη πρεμιέρα στην Ελλάδα
Τα προϊόντα της Superbet, τόσο στο αθλητικό στοίχημα όσο και στο live casino, θα συνεχίσουν να βελτιώνονται και να αναπτύσσονται, με σαφή έμφαση στην περαιτέρω προσαρμογή και βελτιστοποίηση της εμπειρίας
Superbet