Αθλητικά

«Ο Παναθηναϊκός κοιτάζει τον Στέφαν Γιόβιτς» γράφουν στην Σερβία

Με αυτό τον τίτλο, η έγκυρη σερβική ιστοσελίδα, “Mozzart Sport”, κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Στέφαν Γιόβιτς, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” παρακολουθούν την περίπτωση του Σέρβου γκαρντ και περιμένουν να ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Ο Παναθηναϊκός αποδέσμευσε πριν από λίγες ημέρες τον Γιόγκι Φέρερ και χρειάζεται και πάλι ενίσχυση στα γκαρντ. Ο Στέφαν Γιόβιτς ολοκληρώνει την αποθεραπεία του (τραυματίστηκε το καλοκαίρι με την εθνική Σερβίας) και εμφανίζεται αυτή τη στιγμή να είναι μετεγγραφικός στόχος του “τριφυλλιού”, όπως αναφέρει και η “Mozzart Sport”.

«Η ρήξη μυός που υπέστη στο Προολυμπιακό Τουρνουά το καλοκαίρι έχει κρατήσει τον παίκτη εκτός δράσης για σχεδόν έξι μήνες. Η ελληνική ομάδα θέλει έναν οργανωτή της ποιότητας του Γιόβιτς, γι’ αυτό τον περιμένει να αρχίσει προπονήσεις για να μπει σε πιο ουσιαστικές συζητήσεις μαζί του».

O 31χρονος γκαρντ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Χίμκι έχοντας 4,4 πόντους, 3,8 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο σε 23 λεπτά κατά μέσο όρο σε 8 εμφανίσεις στην Euroleague. Το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του ήταν πάντα ανασταλτικός παράγοντας στην καριέρα του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα