Αθλητικά

«Ο Παναθηναϊκός μιλάει με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για δανεισμό με οψιόν αγοράς του Φακούντο Πελίστρι» λένε στην Ουρουγουάη

Ο Φακούντο Πελίστρι αποτελεί την πρώτη επιλογή του Ντιέγκο Αλόνσο για τις θέσεις των εξτρέμ στον Παναθηναϊκό και η “πράσινη” ΠΑΕ προσπαθεί να κλείσει τον παίκτη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σειρά δημοσιευμάτων από την Ουρουγουάη, θέλει τον Παναθηναϊκό να βρίσκεται σε επαφές με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πελίστρι και μάλιστα αποκαλύπτονται και λεπτομέρειες για το πλάνο των συζητήσεων.

Οι “πράσινοι” φέρονται να ψάχνουν το δανεισμό του διεθνούς Ουρουγουανού εξτρέμ, τον οποίο γνωρίζει και από την Εθνική Ομάδα ο συμπατριώτης του Ντιέγκο Αλόνσο, αλλά με οψιόν αγοράς, ώστε να μπορούν να τον αποκτήσουν με κανονική μετεγγραφή το επόμενο καλοκαίρι, του 2025.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα