Αθλητικά

Ο Παναθηναϊκός «πέταξε» για την Κρήτη με τον Κώστα Σλούκα κανονικά στην αποστολή για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Η αποστολή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναχώρηση για το Ηράκλειο της Κρήτης, όπου και θα διεξαχθεί το φετινό Final 8 στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον Κώστα Σλούκα να βρίσκεται κανονικά με την ομάδα του Αταμάν.

Ο Κώστας Σλούκας ταλαιπωρήθηκε από μία θλάση τις τελευταίες εβδομάδες και έχασε αρκετά ματς για τον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται ότι θα προσπαθήσει να… σφίξει τα δόντια για να αγωνιστεί στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι “πράσινοι” θα δώσουν αύριο (15/2, 18:00) το πρώτο τους παιχνίδι για τα προημιτελικά κόντρα στην ΑΕΚ και πλέον ο Εργκίν Αταμάν θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα χρησιμοποιήσει τον αρχηγό του “τριφυλλιού” στο ματς ή αν θα του δώσει περισσότερο χρόνο, ελπίζοντας ότι η ομάδα του θα προκριθεί χωρίς αυτόν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετωπίζει πάντως άλλα προβλήματα, αφού έχει επιστρέψει και ο Λούκα Βιλντόσα, ενώ ο Ματίας Λεσόρ δεν είχε τελικά κάτι σοβαρό στον τραυματισμό του κόντρα στην ΑΕΚ για την Basket League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
«Οδοστρωτήρας» ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στον Αλπερέν Σενγκούν – Το «μεγάλο» καλάθι του Τούρκου σε άμυνα του «Greek freak»
Ο “Greek freak” πήρε παραμάζωμα τον αντίπαλό του, αλλά ο Τούρκος ψηλός πέτυχε ένα εκπληκτικό καλάθι, κόντρα στη “λυσσασμένη” άμυνα του ηγέτη των Μπακς
ΦΩΤΟ AP Photo