Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Ο Παναθηναϊκός «πυροβολεί» ακατάπαυστα στην Basket League (video)

Ο Παναθηναϊκός «πυροβολεί» ακατάπαυστα στην Basket League (video)
ΦΩΤΟ intime

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία άνετη νίκη επί του Ιωνικού στην Basket League, “πυροβολώντας” για μία ακόμη αγωνιστική, έξω από τη γραμμή του τριπόντου.

Οι “πράσινοι” έχουν αυξήσει κατακόρυφα τις εύστοχες προσπάθειές τους στη διοργάνωση, καθώς αυτό ήταν το τέταρτο παιχνίδι στα τελευταία πέντε, με πάνω από 15 τρίποντα, σύμφωνα με τα στατιστικά του ΕΣΑΚΕ.

Η ενημέρωση από τον ΕΣΑΚΕ

Η ομάδα του Όντεντ Κάτας είχε για τέταρτη φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Πρωτάθλημα, 15+ εύστοχα τρίποντα (15/30). Κόντρα σε Άρη, Κολοσσό H Hotels, Ιωνικός Hellenic Coin, Περιστέρι και Μεσολογγί Baxi μέτρησε συνολικά 78/158 σουτ από την περίμετρο (με 15,6 εύστοχα κατά μέσο όρο και 49,36% ευστοχία) ενώ στα πρώτα 12 παιχνίδια της είχε 106/287 (με 8,83 εύστοχα κατά μέσο όρο και 36,93% ευστοχία).

Με βάση τη γλώσσα των αριθμών, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε την καλύτερη εμφάνιση της φετινής Stoiximan Basket League. Αυτό «δείχνουν» οι 138 βαθμοί που είχε στο ranking, ξεπερνώντας την προηγούμενη μεγαλύτερη επίδοση που ήταν δική του με τους 130 βαθμούς του παιχνιδιού της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» έφτασαν σε μία ακόμη κορυφαία επίδοση της φετινής Stoiximan Basket League, εκείνη της μεγαλύτερης διαφοράς στη διάρκεια ενός αγώνα. Στα 45” από το τέλος με ένα τρίποντο του Νίκου Δίπλαρου άνοιξαν την «ψαλίδα» στους 37 (102-65). Η προηγούμενη μεγαλύτερη διαφορά στην εξέλιξη ενός παιχνιδιού, ήταν το +35 που είχε η ΑΕΚ στο εντός έδρας παιχνίδι της με το Περιστέρι (91-56).

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις