Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ εναντίον όσων αμφισβητούν τον τραυματισμό του Ίβιτς!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δέχθηκε κουτάκι μπύρας στο κεφάλι στη Λεωφόρο, κάτι που προκάλεσε και την οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ και τον έστειλε στο νοσοκομείο. Πολλοί είναι όμως αυτοί -ειδικά από την πλευρά του “τριφυλλιού”- που αμφισβητούν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Οι πρώτες δηλώσεις που ήρθαν από πλευράς Παναθηναϊκού -αμέσως μετά την οριστικοποίηση της διακοπής του παιχνιδιού- έδειχναν πως οι “πράσινοι” αμφισβητούν τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Βλάνταν Ίβιτς (από τις δηλώσεις Λυμπερόπουλου και Μαυροκουκουλάκη).

Την Πέμπτη όμως ο Βασίλης Κωνσταντίνου -που βρέθηκε και στον Ευαγγελισμό για να δει τον Σέρβο τεχνικό- είπε πως ο προπονητής των Θεσσαλονικέων “κορόιδεψε για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ στα… χαρτιά”.

Μετά από όλες αυτές τις δηλώσεις που διαμορφώνουν ένα κλίμα κατά του Ίβιτς και του ΠΑΟΚ (ακόμα και ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε τον τραυματισμό του Σέρβου τεχνικού), οι Θεσσαλονικείς αναμένεται να περάσουν στην… αντεπίθεση. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του “δικέφαλου του Βορρά” ξεκαθαρίζουν πλέον ότι θα κινηθούν νομικά σε βάρος όσων αμφισβητούν τον τραυματισμό του Ίβιτς.

Να τονίσουμε πως μετά από μιας νύχτας παραμονή στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός της Αθήνας, ο Ιβιτς έλαβε σήμερα εξιτήριο και αποχώρησε από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε