Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την Μακάμπι Χάιφα να χάνει το Super Cup στο Ισραήλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την Μακάμπι Χάιφα να χάνει το Super Cup στο Ισραήλ
Intime.gr

Λίγες ημέρες πριν τον πρώτο της αγώνα με τον Ολυμπιακό στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, η Μακάμπι Χάιφα ηττήθηκε από την Χάποελ Μπερ Σεβά στη διαδικασία των πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα) χάνοντας την κούπα του Super Cup στο Ισραήλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε στο «Σάμι Οφέρ Στάντιουμ» και είδε την Μακάμπι Χάιφα να χάνει τον τίτλο του Super Cup Ισραήλ, λίγα 24ωρα πριν την αντιμετωπίσει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, στην πρώτη «μάχη» των δυο ομάδων (20.07.2022 / 20:00).

Η ομάδα του Μπαράκ Μπακχάρ ηττήθηκε από την Χάποελ Μπερ Σεβά στη διαδικασία των πέναλτι. Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, ο τελικός οδηγήθηκε στη «ρώσικη ρουλέτα» με την αντίπαλο των «ερυθρολεύκων» να χάνει με 4-3 από την παρέα του πρώην μπακ της ΑΕΚ, Έλντερ Λόπες. Βασικός και σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, αγωνίστηκε ο μετεγγραφικός στόχος της Ένωσης, Μπόγκνταν Πλάνιτς.

Να αναφέρουμε ότι η Μακάμπι Χάιφα άνοιξε το σκορ μόλις στο 1’ με το συγκλονιστικό σουτ του Ατζιλί, είχε καλή εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, αλλά δέχθηκε την ισοφάριση (1-1) από τον Ανσά στο 71’. Ένα κακό 20λεπτο και λάθη του τερματοφύλακα, στοίχισαν στην Μακάμπι Χάιφα την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις