Αθλητικά

Ο Πετρόπουλος φέρνει… χαμόγελα στην ΑΕΚ και ο Φωτίου…τον Κλωναρίδη

Το γκολ του Αντώνη Πετρόπουλου έβγαλε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας την ΑΕΚ που περιμένει κι άλλη οικονομική ενίσχυση από τον Άλκη Φωτίου ώστε να προχωρήσει στο δανεισμό του Κλωναρίδη.

Η ηρεμία επέστρεψε στο στρατόπεδο της Ένωσης μετά τη νίκη επί της Ξάνθης αλλά αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας είναι η μετεγγραφική ενίσχυση.

Ο Λίνεν έχει ζητήσει έναν εξτρέμ και η περίπτωση του Κλωναρίδη είναι αυτή που ενδιαφέρει τον Γερμανό. Ο παίκτης δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στη Λιλ, η Γαλλική ομάδα τον παραχωρεί ως δανεικό και η ΑΕΚ αναζητεί χρήματα.

Αυτά, είναι πιθανό να έρθουν από τον Άλκη Φωτίου ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα και θα έχει συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας.

Σε περίπτωση που προσφέρει ένα ποσό γύρω στις 100.000 ευρώ, αναμένεται να επιστρέψει ο Βίκτωρας Κλωναρίδης στην ΑΕΚ, μέχρι το καλοκαίρι.

Φωτίου: Ίσως πάρουμε τον Γιαννιώτα!

Φιλί… ζωής από Πετρόπουλο – “Ανάσανε” η ΑΕΚ!

Αποθέωσε Μητρόπουλο και Πετρόπουλο ο Λίνεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα